Tuotteet

Tuotteet

 

 

Kakut

Myymälöidemme tiskeistä löydät päivittäin toinen toistaan upeampia kakkuja. Kakkuvalikoimamme on monipuolinen ja vaihtelee sesongeittain.  Tutustu valikoimaan.

Leivokset

Kattavasta leivosvalikoimastamme löytyy herkkuja varmasti jokaisen makuun. Valmistamme perinteisiä kestosuosikeiksi muodostuneita leivoksia monien vuosien kokemuksella. Lisäksi tiskeistämme löytyy jatkuvasti suussasulavia uutuuksia.  Tutustu valikoimaan.

Leivät ja suolaiset

Coco loihtii pöytääsi makeiden herkkujen lisäksi myös suolaiset purtavat ja leivät, joita ei jokaisen kaupan hyllyltä löydyk. Omilla resepteillä tehtyjä leipiä on useita ja niitä on saatavilla ainoastaan Cocon liikkeistä. Cocon tunnetuin pikkusuolainen on Purserin reppu. Poikkeathan maistamaan! Tutustu valikoimaan.

Erikoistuotteet

Tilaamalla on mahdollista saada toiveiden mukaisia, uniikkeja kakkuja ja leivonnaisia juhlapöytään. Syntymäpäivien täytekakku voidaan esimerkiksi räätälöidä sankarin harrastusta mukaillen. Yrityksille luomme yksilöllisiä leipomotuotteita vaikka omalla logolla varustettuna. Myös Merikeskus Vellamon nimikkoleivos ja Kotkan kaupunginteatterin Jazz-leivos tulevat meiltä.